17. juni 2019Af Lullu Ljørring

Mit liv som blogger og frisør

Så synes jeg at tiden er inde, til at skrive om hvorfor jeg har valgt at åbne min ejen blog, på vores hjemmeside. Det at skulle ligge en blog ud er meget grænseoverskridende, men også vildt spændende og jeg kan her igennem få sagt mange af de ting som jeg tit tænker på og møder i min hverdag. Jeg vil her ligge mine ideer, og hvad jeg møde i min hverdag. Jeg vil ikke påligge mig en bestemt stil art. Men bare være en inspiration. Jeg vil skrive lidt om det som jeg synes er aktuelt for mig lige her og nu. Hvis nogen kan bruge det som inspiration eller give det en tanke, har det været det hele værd.

Jeg hedder Lullu, er født i København og opvokset i Esbjerg. Tog min frisør uddannelse i Sønderborg og flyttede derefter til London og var der et par år. derefter gik rejsen igen tilbage til Esbjerg, hvor jeg har været lige siden.

Jeg er nok det man kalder for en kæmpe arbejdshest, jeg elsker at udvikle mig og er derfor altid på nye kurser og rejser hvad jeg kan for at få inspiration. Alt dette er bestemt ikke blevet mindre siden jeg også tog min Stylecoach uddannelse hos Tini Owild. Det er nok noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i meget lang tid. Nu ser jeg endnu mere på helheden af alle mennesker og typer jeg møder på min vej.

Hvor finder jeg inspiration?

Som tidligere sagt, elsker jeg at tage på kursus og lære meget mere om hår, se på mode, bla. i mange storbyer/ modeblade og på messer/modeshows. Stor set alle de steder jeg kan komme af sted med.
Jeg elsker overfor mine kunder at komme med nye ideer og kreative løsninger. På den måde udfordrer jeg også mig selv og arbejde hele tiden for at gøre min stil unik, at kunden får meget mere personlighed.

Som style coach, er det hele mennesket det drejer som om. Det er en vild spænende rejse at sætte en kunde på, både i de små og store løsninger. Det at kunden skal udfordre sig selv er fascinerende. Det er uanset om det er billige eller dyre løsninger. Det at kunde skal ændre sin måde at tænke på kommer jo ikke an på prisen.

Hvad vil jeg opnå med bloggen?

Jeg vil gerne sætte nogle gode spor i folk, som måske kan rygge lidt i deres hverdag. så de kan bruge det i deres ideer i deres hverdag. Og der ved få en dejlig dag 😊. Der skal være et sted hvor der er plads til at være kreativ og sjov. Det skal være til at skrive om de tanker jeg har til nyt hår og tøj m.m. evt skabe nyt fokus på nye måde at tænke på.


Jeg håber du vil følge med på bloggen, jeg har en masse skøre ideer og tanker at dele fremover!
Bedste hilsner

Lullu Ljørring